Educaţie Știrile zilei

Proiect de pentru liceeni: „Today a Project, Tomorrow the Future” (FOTO)

Sâmbătă, Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” a fost gazda celei de-a IV-a editii a concursului regional ”Today a Project, Tomorrow the Future”. Concursul se adresează elevilor liceelor tehnologice și vocaționale care au posibilitatea de a demonstra aplicabilitatea practică a domeniului pentru care se pregătesc, dar și o bună cunoaștere a limbii engleze.

Echipele de elevi au prezentat câte un proiect specific domeniului de specializare, prezentarea făcându-se în limba engleză. La aceasta etapă s-au înscris echipe din judetele Buzău, Bacău, Prahova, Ialomița si din municipiul Bucuresti.

Alături de organizatori și de concurenți s-au aflat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Buzău –  doamna inspector școlar general, prof. Otilia Trifan, și doamna profesoară Georgeta Oprea,  inspectorul școlar de limba engleză –  și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Membrii juriului și invitații au apreciat calitatea mini-proiectelor prezentate de elevi, dar și exprimarea fluentă în limba engleză.

Responsabili de desfășurarea proiectului sunt: prof. Georgeta Oprea, inspector de limba engleza, prof. Adriana Voicu, director al Liceului Tehnologic „Grigore C. Moisil” Buzau, prof. Magdalena Cretu si prof. Cristina Toma.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */