Știrile zilei

Proprietar de frizerie din Buzău: „Noi deschidem sau punem lacătul pe ușă?”

Ordinul ministrului Vela privind interzicerea slujbelor, a activității de servire în localuri și, în general, a celor care presupun adunări de persoane au produs nedumerire în rândul proprietarilor de afaceri din Buzău.

Pentru că nu a cuprins și noțiunea de „frizerie”, anunțul autorităților în ceea ce privește activitatea de înfrumusețare a fost tratat în mod echivoc de mulți dintre maeștrii foarfecii:

„Noi ce facem? Deschidem sau punem lacătul pe ușă? Vrem să respectăm regulile și să nu punem în niciun fel în pericol sănătatea publică”, a transmis proprietarul unei mici frizerii din Buzău, cu un singur post.

În realitate, nicio afacere care presupune „îngrijirea personală” realizată în spații închise (saloane, frizerii) nu mai este permisă:

„Se suspendă toate activităţile culturale, ştiinţifice, religoasesportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise (…). O altă decizie se referă la suspendarea tuturor activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise”, a transmis Marcel Vela.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button