AdministrațieȘtirile zilei

PROPUNERE: Noi semafoare, în două puncte CHEIE din municipiu

„Semafoarele lui Toma” s-au dovedit providențiale în problema fluidizării traficului buzoian aglomerat. Drept urmare, cetățenii îi solicită edilului să monteze noi dispozitive cu buton în două zone pe care ei le consideră problematice și în care șoferii și pietonii par să nu se mai înțeleagă.

Într-un topic deschis pe www.domnuleprimar.ro, un buzoian îi solicită edilului Constantin Toma să dispună montarea a două semafoare în fața Crângului și în intersecția de la restaurantul „Miorița”.

La Crâng, cel puțin în weekendurile de vară, șoferii trebuie să aștepte minute în șir pentru a permite trecerea pe zebră a sutelor de buzoieni ieșiți pentru o gură de oxigen în parc sau pe bulevard. De asemenea, și intersecția de la Miorița reprezintă o problemă deopotrivă pentru șoferi și pentru pietoni, zona fiind una dintre cele mai aglomerate din municipiu.

„Buna ziua, (…)Vin cu sugestia de a amplasa semafoare in doua intersectii unde mereu am avut probleme. La intersectia din fata parcului Crang si intersectia de la hotel Pietroasa si restaurantul Miorita, drepturile pietonilor sunt mereu incalcate si trebuie sa ma bazez pe bunavointa si educatia soferului, ma lasa sau nu sa trec. Multumesc pentru atentie si succes in viitoarele proiecte!”, a scris utilizatorul pe site-ul amintit.

Primarul Constantin Toma, un adept al sistematizării circulației prin intermediul semafoarelor inteligente, l-a asigurat pe buzoian că va studia posibilitatea implementării unor astfel de măsuri în cadrul Comisiei de securitate rutieră, organism pe care îl conduce de drept.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Sensurile giratorii in locul semafoarelor ar fi ideale iar trecerile de pietoni inaltate.iar atunci soferii sunt obligati sa incetineasca!

    1. catalin probabil ca esti un frustrat care a dat de permis de 7 ori si ai picat pt ca nu te duce bila, treceri de pietoni inaltate sa faci la tatal tau in curte ma, pt ca nu platesti tu sau primaria uzura componentelor de suspensie la miii-le de autoturisme ce ruleaza pe strazile municipiului burdusite de canalizari haotice si gropi.

  2. Nu credeti ca ar fi cazul ca cineva din primarie sa se ocupe si de reparatia trotuarelor de pe str.Transilvaniei intre CONCAS si fabrica de bere o str f.f. aglomerata iar trotuarele nu au mai fost niciodata de de la prima asfaltare din anul 1979? Si locuitori acestei strazi platesc taxe si impozite ca toti ceilalti locuitori ai orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: