Știrile zilei

PROTEST în Buzău; 1000 de oameni anunță că vin

Un protest la care și-au anunțat participarea peste 1000 de buzoieni ar urma să aibă loc astăzi, în parcarea Kaufland de pe strada Frăsinet. Evenimentul a fost anunțat pe Facebook și a strâns repede adepți în rândul persoanelor nemulțumite de noile restricții.

Evenimentul „IEȘIM ÎN STRADĂ” a luat naștere la inițiativă câtorva tineri din Buzău pe care îi leagă aceeași pasiune: automobilismul. În trecut, ei au mai organizat ieșiri în grup, cu mașinile, dar fără a îi deranja pe ceilalți participanți la trafic. De altfel acesta este primul eveniment ce îmbracă fora protestului, deoarece – spun tinerii – nu mai acceptă „să fie luați de proști”.

Întâlnirea va avea loc la ora 18:00, în parcarea Kaufland Frăsinet, după care mulțimea va porni pe UNirii, către Piața Daciei.

La eveniment au confirmat deja prezența 300 de buzoieni, iar alți 1000 sunt interesați să participe.

„Salutari tuturor , sper din tot sufletul ca din aceste 570 de persoane care au intenția de a participa. Sa știți ca nu este un eveniment !
Vrem sa facem o schimbare , vrem sa fiti toti prezenți, pentru ca aici depinde de viitorul nostru , de viitorul tarii!
Haideti sa nu ii mai lasam sa facă ce vor cu noi , suntem puși la 100 de teste , vor sa ne implementeze un „vaccin” care nici macar nu stim pentru ce este !
De ce am ales adresa de la Kaufland ?
Deoarece acolo ne putem parca masinile!
Vom pleca pe tot unirii pana în fata hoților ” Platoul Dacia ” iar acolo vom lupta cu ei !
Eu unul , nu mai accept sa fim luati de prosti , eu voi fi prezent și singur !!!!”, a scris Ionuț Iordache în descrierea evenimentului organizat pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button