Din Buzău

Proxenet căutat în Franța, arestat la Buzău

Un bărbat căutat în Franța pentru proxenetism a fost arestat de polițiștii buzoieni în urma unor ample operațiuni de urmărire și filaj derulate la sfârșitul săptămânii trecute. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Buzău și urmează a fi extrădat în Hexagon.

„În ziua de 04 iulie a.c.,poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, în urma activităţilor desfăşurate, au depistat pe raza municipiului Râmnicu Sărat, un localnic de 39 de ani pe numele căruia era emis un mandat european de arestare.

Autorităţile judiciare din Franța au emis pe numele bărbatului un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, faptă săvârșită pe teritoriul acestui stat.”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Buzău.

Bărbatul a fost reținut de către poliţiştii de investigaţii criminale pentru o perioadă de 30 de zile, conform mandatului emis de Curtea de Apel București, fiind transportat la Centru de Reținere și Arestare Preventivă Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button