PoliticăȘtirile zilei

PSD Buzău țintește sus la alegerile prezidențiale

Organizația județeană a Partidului Social Democrat își propune să obțină cel mai bun scor din județul Buzău la alegerile prezidențiale ce vor avea loc duminica viitoare.

În cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi la sediul de campanie al PSD Buzău din bulevardul Unirii, o parte din conducerea partidului a prezentat principalele teme politico-administrative ale săptămânii. Printre acestea, audierile miniștrilor desemnați, măsurile economice drastice anunțate de PNL, dar și ritmul bun al campaniei electorale de la Buzău:

„Sunt foarte bucuros, campania merge foarte bine, suntem prezenți în toate localitățile cu consilieri, primari, parlamentari și avem reacții foarte bune când vorbim cu oamenii. Cred ca pe 10 noiembrie, PSD Buzău va ieși pe primul loc în competiția cu alte partide și în primele trei locuri pe țară ca și rezultate pe organizație.”, a spus secretarul general al PSD Buzău, Romeo Lungu.

În același registru optimist s-au înscris și declarațiile celorlalți participanți la conferință: primarul Constantin Toma, deputații Sorin Lazăr și Sebastian Radu, viceprimarul Ionuț Apostu și vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Petre.

Fostul ministru al Culturii, Lucian Romașcanu, recunoaște că Viorica Dăncilă se situează în sondaje sub scorul partidului la nivelul județului Buzău, dar că aceasta va obține peste 40 de procente.

„Este evident că doamna Viorica Dăncilă este sub scorul partidului. E destul de probabil ca o parte din votanții PSD să aibă alte opțiuni sau să fie nehotărâți, dar cred ca mai avem timp în aceste ultime zile de campanie să apropiem scorurile dintre doamna Dăncilă și partid. Nu avem o țintă anume la Buzău, dar vrem să fim pe locul I și deși Romeo Lungu zice ca vom fi în primele trei pe țară, eu cred că vom obtine un scor de peste 40% la nivelul județului, iar asta ne va clasa pe primul loc.”, a declarat senatorul Lucian Romașcanu.

Alegerile prezidențiale vor avea loc duminică, 10 noiembrie 2019. În cazul în care niciun candidat nu va obține peste 50% din sufragii, pe data de 24 noiembrie va fi organizat turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close