AdministrațiePolitică

PSD își mărește efectivul de consilieri județeni. Vezi AICI cine a mai trecut în tabăra lui Bîgiu

Trecerea lui Cristi Bîgiu în tabăra pesedistă a generat un adevărat val de migrații politice din zona liberală înspre partidul condus de Constantin Boșcodeală.
Când părea că șirul consilierilor județeni ai opoziției înscriși în PSD grație Ordonanței de Urgență „Dragnea” a luat sfârșit, un nou „transfer” politic între PD-L și social-democrați s-a perfectat zilele acestea. Este vorba despre trecerea consilierului pedelist Eliza Panait în marea familie social-democrată de la Buzău, după ce s-a vehiculat că asupra acesteia ar fi avut loc presiuni.Eliza Panait
Eliza Panait a fost singurul consilier al PD-L care s-a prezentat la ședința extraordinară a Consiliului Județean de miercuri, sfidând gestul colegilor săi, care au ales să absenteze de la întâlnire.
  • Chiar dacă nu a confirmat în fața presei trecerea sa la PSD, Panait a votat pentru toate cele opt proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței.
Chiar și așa, trei hotărâri care vizau domeniul public al județului au fost respinse, după ce aleșii PLR și PNL s-au abținut de la vot. Astfel, clădirea teatrului „George Ciprian”, în a cărei renovare și modernizare s-au investit aproape zece milioane de euro, va rămâne închisă.
În urmă cu două săptămâni, Eliza Panait acuza puterea de la Buzău că face presiuni asupra sa, pentru a o determina să treacă în tabăra condusă de proaspătul social-democrat Cristi Bîgiu. Acuzațiile au fost infirmate de reprezentanții PSD.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button