Politică

PSD susține inițiativa de revizuire a Constituției „Fără penali în funcții publice”.

Conducerea centrală interimară a PSD a decis miercuri că partidul va susține în Parlament inițiativa de revizuire a Constituției „Fără penali în funcții publice”.

Purtătorul de cuvânt al formațiunii, Lucian Romașcanu, a explicat după ședință că din calculele PSD referendumul se va organiza pe 23 august. Proiectul„Fără Penali în Funcţii Publice” prevede că nu pot ocupa funcții publice persoanele condamnate definitiv.

S-a reiterat în BPN intenția PSD de a depune moțiune de cenzură. Romașcanu a negat existența unor voci din partid care s-ar fi pronunțat că mai bine nu se mai depune moțiune de cenzură. „Ramane de stabilit doar momentul”, a indicat purtătorul de cuvânt al PSD. Partidul va depune moțiunea de cenzură după ieșirea din starea de alertă.

Proiectul Guvernului privind carantinarea se va vota în plenul Camerei Deputaților „cel mai târziu mâine dimineață, cu modificări majore în comisia juridică”, a mai decis PSD.

Congresul PSD se va tine imediat dupa incetarea starii de alerta. Totodată, se doreste renuntarea la ideea de Congres online, a mai reieșit din discuțiile din BPN.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button