PoliticăȘtirile zilei

UPDATE: Deputatul Marcel Ciolacu nu candidează

Liviu Dragnea a anunțat astăzi că PSD va avea 16 vicepreşedinţi, câte doi pentru fiecare regiune, posturile urmând a fi egal împărţite între bărbaţi și femei. Social-democrații buzoieni își doresc ca unul dintre viceliderii partidului la nivel național să fie chiar deputatul Marcel Ciolacu. Președintele PSD Buzău a declarat însă că nu va candida.

Aşteptările organizaţiei buzoiene vizavi de Congresul Extraordinar al PSD converg către obţinerea unui post de vicepreşedinte la nivel naţional pentru regiunea Muntenia. În cadrul conferinței județene de sâmbătă, liderii organizației buzoiene au adus în discuție posibilitatea ca deputatul Marcel Ciolacu să fie ales vicepreședinte, mai ales că se bucură de susținere totală din partea colegilor.

  • Liderul PSD Buzău anunțat astăzi că nu va candida pentru nicio funcție.

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a fost cel care a avansat un astfel de scenariu. El a precizat că Buzăul are una dintre cele mai puternice organizații din țară, că merită pe deplin acest post și că un astfel de nivel de reprezentare la vârful PSD ar fi onorant.

Liderul PSD Buzău a precizat că nu își dorește neapărat o astfel de funcție sau cel puțin nu în acest moment:

„Au fost o serie de premiere la PSD Buzău. Am avut doar membri din organizaţie pe listele de parlamentari, am avut miniştri în Guvern, avem secretari de stat; acum să fie şi pentru prima dată când avem o funcţie de vicepreşedinte sau o funcţie în conducerea PSD? Văzând determinarea domnului Neagu, o să mă gândesc bine pe care dintre ei doi (Toma sau Neagu, n.r.) să îi susţin să ocupe această funcţie, pentru că mie nu cred că îmi trebuie, cel puţin acum. Nu îmi place în congres extraordinar, mie îmi plac acelea la termen.”, a declarat deputatul Marcel Ciolacu.

Congresul Extraordinar al PSD va avea loc sâmbătă, 10 martie, la Sala Palatului din București. În cadrul ședinței de astăzi, de la sediul din Kisellef s-a luat decizia privind organizarea de alegeri pentru funcțiile de președinte executiv, secretar general si vicepreședinti ai partidului. 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close