AnunțuriȘtirile zilei

Punct nou pentru predarea deșeurilor voluminoase generate de cetățenii municipiului Buzău

Începând cu luna martie buzoienii au posibilitatea de a se debarasa de deșeurile voluminoase în mod gratuit și rapid, prin predarea acestora la noul punct de colectare creat în incinta Garajului RER SUD, din Șoseaua Buzău – Vadu Pașii, nr. 92. Predarea acestor deșeuri se poate face de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 15:00.

Deșeurile acceptate sunt:

  • Orice obiect de mobilier (ex. pat, dulap, cuier, noptieră, masă, scaun, birou etc.)
  • Saltele, linoleum, covoare, mochete

Recomandăm ca obiectele de mobilier să fie dezmembrate, pentru a putea fi transportate mai ușor de către cetățeni dar și pentru a maximiza spațiul de depozitare de la punctul de colectare.

Le reamintim buzoienilor că, alături de această variantă mai au la dispoziție următoarele soluții legale de a se debarasa de deșeurile voluminoase, respectiv:

  • Direct de la domiciliu, GRATUIT, în cadrul campaniilor semestriale
  • Direct de la domiciliu, achitându-se DOAR costul transportului, în afara campaniilor organizate.

Detalii despre procedurile de colectare a deșeurilor generate de către populație precum și despre toate activitățile desfășurate de operatorul de salubrizare în vederea prestării unui serviciu în acord cu normele legislative le găsiți accesând www.rersud.ro, pagina de Facebook RER SUD sau pe e-mail [email protected].

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: