PoliticăȘtirile zilei

RĂFUIALĂ pe Facebook, între viceprimarul Ionuț Apostu și deputatul Adrian Mocanu

S-au dat lupte grele pe Facebook și în presa online la sfârșitul acestei săptămâni între viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu, și deputatul Adrian Mocanu. Miza, o inițiativă administrativă a primarului Toma referitoare la pădurea Crângului, prin care se urmărește schimbarea statutului juridic a parcului.

Mișcarea lui Adrian Mocanu, recent uns președinte al PMP Buzău, ar putea fi citită ca o primă lovitură dată actualei administrații PSD, având în vedere că toamnă urmează alegeri parlamentare, iar fostul deputat PSD vizează un nou fotoliu în Cameră. Prin atacul de duminică, Mocanu Jr. a aruncat mănușa PSD și mai ales președintelui Marcel Ciolacu, adevărata țintă a pemepistului.

„MP spune „STOP” actiunilor abuzive ale primarului PSD Toma Constantin

Partidul Miscarea Populara Buzau se opune actiunilor abuzive ale primarului PSD al municipiului Buzau, Toma Constantin, si spune public „stop” modului iresponsabil si discretionar al acestuia de a conduce Primaria resedintei de judet. Avem in vedere, in primul rand, afacerea cu iz penal care are ca obiect folosirea Crangului pentru interesul personal al lui Toma.
PMP, prin actiunile consilierilor sai municipali si prin orice alte mijloace politice si administrative necesare, va bloca orice demers dubios prin care PSD si Toma Constantin vor incerca schimbarea statutului juridic al Crangului, asa cum a anuntat acesta din urma. Crangul este unul din simbolurile orasului nostru, are o valoare patrimoniala inestimabila pentru buzoieni si nu vom permite sa ajunga o moneda de schimb pentru planurile murdare ale unui afacerist arhicunoscut pentru falimentarea rasunatoare a fabricilor pe care le-a administrat. Este inadmisibil ca padurea Crang sa aiba aceeasi soarta ca a altor importante obiective buzoiene, care au fost si nu mai sunt din cauza „managementului performant” al unor iresponsabili pusi pe distrugere si pe jaf. Este inadmisibil ca padurea Crang sa fie distrusa printr-o reteta asemanatoare aceleia prin care Toma Constantin a „ingropat” Metalurgica. Patrimoniul municipiului Buzau si valorile simbolice ale acestui oras nu sunt nici mosia dumneavoastra, nici zestrea electorala a PSD, domnule Toma! In campania electorala, atat PSD, cat si dumneavoastra, personal, ati promis modernizarea orasului, conditii mai bune pentru buzoieni si respectarea legii. In niciun caz punerea pe butuci a orasului si gajarea la banci a patrimoniului public pentru obtinerea de beneficii personale! Din pacate, unii politicieni care, teoretic, sunt in opozitie, nu fac altceva decat sa joace cum le dicteaza PSD si Toma Constantin in Consiliul Local. A se vedea modul rusinos in care consilierii liberali au ajuns sa faca jocurile groparului industriei buzoiene in CLM Buzau.
In calitate de parlamentar si de presedinte al PMP Buzau, cer public PSD si lui Toma Constantin sa isi ia gandul de la ideea de praduire a Crangului. Jos labele de pe patrimoniul buzoienilor! Fac un apel la clasa politica locala si le transmit public politicienilor buzoieni indemnul de a nu mai tolera jocurile penale ale primarului PSD Toma Constantin. Avem capacitatea politica de a forma in Consiliul Local o majoritate a opozitiei care sa lase PSD in inferioritate si care sa se opuna manevrelor murdare ale lui Toma. Acesta s-a dovedit, din primele zile ale mandatului, un primar iresponsabil, dispus la orice abuz si ilegalitate care sa ajute planurilor sale. In final, ii asigur pe buzoieni ca PMP va pune la punct o serie de actiuni si de aliante politice menite sa opreasca modul de conducere iresponsabil si abuziv al primarului Toma Constantin.”

Reacțiile nu au întârziat să apară. Viceprimarul Ionuț Apostu a sărit în apărarea șefului său și a contracarat, într-o postare pe Facebook, atacul fostului coleg de partid.

„Cât tupeu să ai tu, Adrian Mocanu, să vorbești de prăduit bani publici și de parcul Crâng???
Tu, care te-ai întors din concediul de lux de pe Riviera Franceză și Saint Tropez sponsorizat de tăticu’ din banii „ascunși” de la Maternitate pentru care a și fost condamnat la închisoare! Mai bine rămâneai la plajă acolo! Nu era nicio pierdere pentru buzoieni!”

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

  1. Este incredibil cat tupeu are domnul a.m.!!!!!!!! Oare ce partid l-a facut om?????? Pe la cate usi a tot batut in incercarea de a prinde iar ceva bun de ros….E clar cat e de puternic pimpu la Buzau daca nu a avut ce alege…..Din pacate, oportunisti avem la gramada in toate partidele ……

  2. Rafuiala intre cine ..un corigent traiasca mama si tata infractor si-un profesoras, jurnalisto-pup..incurist din presa aservita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close