Politică Știrile zilei

Raluca Alexandru, numită secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului

Fosta directoare a Casei Județene de Asigurări de Sănătate Buzău, Raluca Alexandru, a fost numită secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, printr-o decizie emisă astăzi de către premierul Viorica Dăncilă.

Până pe 13 mai 2019, Raluca Alexandru a ocupat fotoliul de director al CJAS. Inițial Raluca Ecaterina Alexandru a lucrat ca funcționar în cadrul Compartimentului Control al institutiei, după care a fost promovată în funcția de președinte-director.

Pe 13 mai, Raluca Alexandru a fost schimbată din funcția de conducere, iar în locul acesteia a fost numită Simona Anghel, o mai veche angajată a CJAS.

După numirea sa în funcția de secretar de stat, Raluca Alexandru va lucra în cadrul Secretariatului General al Guvernului alături de Toni Greblă, Ioana Lambru, Adrian Mlădinoiu, Cristian Cucu, Oana Pintilei și Marius Madar.

Secretariatul General al Guvernului este condus de secretarul general cu rang de ministru, numit şi eliberat din funcţie prin decizie a prim-ministrului. În activitatea sa, secretarul general al Guvernului este ajutat de 2 secretari generali adjuncţi, cu rang de secretar de stat, precum şi, după caz, de unul sau mai mulţi secretari de stat numiţi, respectiv eliberaţi din funcţie prin decizie a prim-ministrului.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5