Știrile zilei

Rămășițe umane, descoperite acasă la un mecanic | Ipoteza cea mai GROAZNICĂ

Ipoteză șocantă în cazul fetelor dispărute în Olt, din același loc. Potrivit unor surse, polițiștii au găsit rămășite umane acasă la un mecanic auto, care se presupune că a luat-o la ocazie pe una dintre fete. Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a spus că, dacă se confirmă, e varianta cea mai groaznică. 

Nu se știe deocamdată dacă descoperirea are legătură sau nu cu aceste cazuri de dispariție, dar e una dintre pistele pe care le investighează acum anchetatorii.

Două fete care locuiesc în localități diferite, dar în apropiere de Caracal, au dispărut în condiții asemănătoare, la trei luni distanță. Cele două au fost văzute ultima oară în timp ce erau luate la ocazie. Fetele seamănă ca înfățișare și au și vârste apropiate. Prima fată, Mihaela, a dispărut în 14 aprilie, când a plecat de acasă, din comuna Dioști, spre Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, a luat o mașină la ocazie și de atunci nu a mai văzut-o nimeni.

La trei luni diferență, în 24 iulie, a dispărut și o a doua tânără, Alexandra, din comuna Dobrosloveni. Se întorcea spre casă, din Caracal, de la liceul la care învață. S-a urcat într-o mașină la ocazie și a dispărut.

Potrivit celor prezentate la Antena 3, anchetatorii au folosit GPS-ul de pe telefonul ultimei fete dispărute, Alexandra, și au ajuns în curtea unui mecanic, unde au fost găsite rămășite umane.

  • ”Varianta cea mai groaznică”

Polițiștii au ajuns la locuința mecanicului auto folosindu-se de datele GPS de pe telefonul fetei. Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a remarcat:

„Există același mod de operare, fetele seamănă între ele, au dispărut în aceleași condiții. Polițiștii au ajuns, din aproape în aproape, la un suspect. Se va face o analiză de ADN, e treaba medicilor legiști să verifice dacă există o legătură între rămășițe și fetele dispărute. Nu există nicio crimă perfectă, în cele din urmă se descoperă autorul. Acum, să sperăm că nu sunt ele. (…) Sunt criminali în serie în cazuistica noastră. Pare același mod de operare, același tip de femeie. Un criminal în serie se perfecționează de la caz la caz, lasă mai puține urme, dar ei sunt niște animale bolnave și se dau de gol, sunt oameni singuri, cu probleme psihice, acționează într-o manieră ciudată, dar e posibil să fie și oameni sociabili, cu personalitate dublă. La acest bănuit, s-a ajuns cu metode de monitorizare.”

Medicii legiști au fost chemați la fața locului pentru a lua probe care să arate dacă rămășitele umane sunt ale fetei de 15 ani căutată deja de două zile. Polițiștii au ajuns deja la mecanicul auto, folosindu-se de datele GPS de pe telefonul fetei. Anchetatorii vor să afle și dacă alte două dispariții din Olt sunt legate de acest caz șocant.

SURSA: DC NEWS

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button