Social

Raspundere Civila Privata este solutia adecvata de asigurare pentru cei responsabili

Ce inseamana o asigurare de raspundere civila privata si de ce trebuie sa o ai?

Cu toate ca suntem responsabili atat pentru faptele noastre, cat si pentru ale copiilor nostri sau ale animalului de companie pe care il avem, multi dintre noi nu stim ce presupune o asigurare de raspundere civila privata, fie pentru ca nu am avut nevoie, fie pentru ca nu am stiut cum putem beneficia de aceasta atunci cand, poate, am avut cea mai mare nevoie.

Exista evenimente la care probabil nici nu te-ai gandit ca ti se pot intampla, dar care produc daune de care esti direct responsabil.  Tu sau membrii familiei tale puteti cauza oricand un accident din neglijenta, ce poate avea urmari financiare care sa va afecteze serios bugetul, in cazul in care persoanele pagubite solicita daune compensatorii.

Astfel de lucruri neplacute se pot intampla in afara controlului nostru si acesta este unul dintre motivele pentru care ai nevoie de asigurarea de raspundere civila privata Go RESPONSIBLE  de la Gothaer pentru a putea sta fara griji in astfel de situatii neprevazute.

Gandeste-te doar la cateva exemple pe care o astfel de asigurare le acopera:

  • Dorel face lucrari de amenajare a apartamentului tau, dar din exces de zel distruge apartamentul vecinului;
  • copilul tau doboara din greseala farfuriile expuse pe raftul unui magazin;
  • in timpul activitatilor recreationale, cum ar fi o plimbare cu bicicleta, skateboard-ul, rolele, patinele, trotineta, waveboard-ul sau cu alte echipamente asemanatoare, poti intra intr-un stand cu flori, sau mai grav, sa accidentezi pe cineva;
  • cainele tau scapa din curte si provoaca pagube vecinilor tai;
  • locuiesti intr-un apartament inchiriat, ai uitat apa deschisa si l-ai inundat pe vecinul de le etajul inferior;
  • bona copilului tau a uitat mâncarea pe foc si urmare a incendiului produs a adus daune si vecinilor tai.

Acceseaza site-ul oficial https://www.gothaer.ro/ pentru a fi la curent cu mai multe detalii si pentru a descoperii si alte beneficii aduse de politele noastre.

   Esti responsabil in egala masura de animalul tau de companie

Un animal de companie implica multa responsabilitate – si fata de cresterea si dezvoltarea acestuia, dar si fata de faptele lui.

Animalul de companie este practic un alt membru al familiei tale. Insa nu stii cand, din greseala, lasi poarta deschisa si acesta alearga direct in mijlocul strazii, iar un sofer este nevoit sa il evite si intra cu masina in gardul vecinului. Gard pentru care vecinul iti va cere sa platesti.

Totodata, cainele tau poate produce prejudicii altor persoane (terti) sau bunurilor acestora.

Asigurarea de Raspundere Civila Privata GoRESPONSIBLE de la Gothaer acopera astfel de situatii si multe altele, care te pot impacta financiar, inclusiv evenimentele produse la locul tau de munca (in legatura cu raspunderea ta civila fata de terti), cuprinzand in acoperire si persoanele care lucreaza pentru tine (menaj, ingrijire copii/ adulti, gradinarit, etc., cu exceptia celor angajate in afacerea ta) .

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close