Știrile zilei

Rază de speranță pentru o familie rămasă pe drumuri (VIDEO)

O familie cu doi copii, rămasă sub cerul liber după un incendiu, primește o veste nemaipomenită în prag de sărbători. Soții Zamfir și copiii lor, din comuna Berca, vor avea o căsuță nouă, construită de voluntari cu materiale din donații.

Nenorocirea s-a abătut asupra familie Zamfir pe 15 aprilie 2021. Oamenii s-au trezit fără acoperiș deasupra capului după ce un incendiu de proporții, izbucnit din senin, le-a distrus toată agoniseala. Flăcările au înghițit rapid locuința familiei și tot ce aveau oamenii prin gospodărie.

La scurt timp, comunitatea locală s-a mobilizat pentru a-i sprijini pe oamenii aflați în cumpănă. Totodată, cei implicați fac apel la cei cu suflet mare vină în ajutor.

„Puteți dona bani la sediul Primăriei Berca, direct la familie sau chiar la preoții din satele comunei noastre, iar cei care vor să doneze materiale de construcții ne pot contacta în privat”, a scris pe Facebook primarul din Berca, Ionel Dobrița. (foto sus)

Rezultatele mobilizării au început deja să apară deja. În curtea familiei Zamfir au ajuns utilajele care vor curăța suprafața pe care va fi turnată fundația noii locuințe.

”Datorită sprijinului dumneavoastră am început deja lucrările la noua căsuță a familiei Zamfir din satul Berca. Drumul este lung, dar începutul este promițător, în continuare avem nevoie de ajutorul dv.”, a transmis primarul din Berca pe pagina sa de Facebook.

În zilele următoare, va fi nevoie de câțiva voluntari dispuși să participe activ la acest proiect, astfel încât joi să poată fi turnată fundația căsuței.

Cont pentru donații prin virament bancar: Titular: ZAMFIR ADRIAN
RO02 RNCB 0161 0544 8361 0003

Datorita sprijinului dumneavoastra am inceput deja lucrarile la noua casuta a familiei Zamfir din satul Berca.

Drumul…

Publicată de Dobrita Ionel pe Marţi, 20 aprilie 2021

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: