Politică

Răzvan Moraru, un prim avertisment pentru angajații Prefecturii: „Cine își face obiectivele rămâne; cine nu…”

Viitorul prefect al județului Buzău, afaceristul Răzvan Moraru, lansează un prim avertisment pentru angajații din Prefectura Buzău, care nu își vor îndeplini obiectivele. Președintele PLUS afirmă că își dorește o echipă competitivă la „Casa Albă”, iar cine își face obiectivele, rămâne; cine nu…

În cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi la sediul PLUS Buzău, președintele formațiunii, Răzvan Moraru, a anunțat că încă nu s-a stabilit numele persoanei care va ocupa funcția de prefect, în urma aranjamentelor politice de la București.

  • Concurs de C.V.-uri

Moraru a dezvăluit presei faptul că, în prezent, are loc o sesiune de depunere a C.V.-urilor pentru nominalizarea persoanei ce urmează să ocupe scaunul de șef din Prefectură. El a negat informația apărută în presa locală, care îl dădea ca sigur viitor prefect de Buzău.

Totuși, Răzvan Moraru admite că și-a depus candidatura în interiorul partidului, dar că nu știe dacă va fi acceptat.

Răzvan Moraru este președintele PLUS Buzău și vine din zona privată. De 12 ani conduce o companie din domeniul agriculturii, cu sediul în localitatea Cioranca. Firma este una de succes, are zeci de angajați și nu derulează contracte cu statul.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button