Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

REACȚIA GreenGroup, după incendiul devastator de azi-dimineață

FOTO: Leonard Bunilă

Reprezentanții Green Group România au reacționat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă,  după incendiul violent izbucnit pe platforma de la Frasinu.

COMUNICAT DE PRESĂ 

Astăzi, la compania Green WEEE, ce face parte din Green Group, a avut loc un incendiu pe platforma de depozitare situată în Frasinu, Buzău. Detaliile exacte legate de cauza incendiului nu sunt încă confirmate.Toate procedurile de siguranță au fost respectate în mod corespunzător, iar toți angajații sunt în siguranță. 

După un răspuns prompt al echipei noastre împreună cu pompierii, focul a fost controlat rapid și acum este stins. A fost afectată doar o mică parte a platformei de depozitare exterioară, unde au fost depozitate materiale destinate reciclării. Nu au fost afectate halele de producție și nici instalațiile de reciclare. Fabrica se află într-o zonă industrială, fără rezidenți în jurul ei.

Echipa noastră lucrează în prezent în strânsă colaborare cu autoritățile locale pentru a se asigura că toate procedurile sunt în vigoare și nu există niciun alt pericol cauzat de incendiu. Suntem în proces de investigare a incidentului, și vom reveni cu detalii suplimentare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button