Politică

REACȚIA președintelui Camerei Deputaților, după votarea guvernului Orban

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, opinează că noul guvern nu va avea viață lungă în fruntea țării, unul dintre motive fiind modul în care a ajuns la putere.

Într-o postare pe Facebook, Marcel Ciolacu sancționează „manevrele politice urâte” grație cărora PNL a reușit să își impună propriul guvern. Liderul Camerei Deputaților vorbește despre trădări, manevre politice și înțelegeri pe sub masă:

„PNL a ajuns azi la guvernare prin trădări și manevre politice urâte, NU prin alegeri! Ce au semănat azi, vor culege anul viitor. Toate aceste înțelegeri pe sub masă le vor exploda în fața! Pentru că așa-zișii aliați de azi vor deveni în scurt timp cei mai crunți dușmani. Iar din fruntea unui guvern minoritar, Orban va fi mai preocupat să își negocieze în continuu păstrarea scaunului, decât să facă ceva concret pentru români!

PSD a rămas consecvent și nu a girat acest guvern. Suntem în opoziție și asta vom face de acum înainte. Ludovic Orban și-a trecut guvernul cumpărând parlamentari la bucată. A fost ”emoționant” să îi văd pe liberali cum îi aplaudă azi pe aceiași câțiva trădători dispuși oricând să își tranzacționeze voturile pentru avantaje personale.

Oamenii îi văd și îi vor judeca în alegeri!!!”, a scris președintele Camerei Deputaților pe Facebook.

Guvernul Orban a trecut de votul Parlamentului. Noul cabinet a primit 240 de voturi pentru.

Noul cabinet a trecut cu doar 7 voturi peste limita majorităţii. Balanţa a fost înclinată decisiv de voturile deputaţilor controlaţi de Daniel Constantin, care s-au dezis de Victor Ponta invocând interesul naţional.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Nimic nu m-ar bucura referitor la politică decat imposibilitatea lui toma (falimentar de Buzau) de a mai candida inca un mandat!
    Acest falimentar este precum ursul si cainii
    Cainii latra ursul merge.
    Desi nu a facut mai nimic in Buzau,vine cu promisiuni ca in vara anului viitor cu o luna inainte de filmari, sa se apuce nebunul sa asfalteze ce nu a facut in aproape 4 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close