PoliticăȘtirile zilei

Reacție DURĂ a viceprimarului Ionuț Apostu, după ce PMP-ul lui Mocanu a umplut Buzăul cu flyere anti-Toma

Se dau bătălii grele pe Facebook, după ce PMP Buzău a început campania electorală cu o lovitură sub centura adversarului. Zilele trecute, partidul lui Adrian Mocanu a umplut Buzăul cu flyere conținând un manifest anti-Toma, în care buzoienii sunt atenționați că primarul vrea să pună gheara pe pădurea Crângului. Reacția oamenilor aflați în siajul edilului nu au întârziat să apară.

Într-o postare pe Facebook, viceprimarul Ionuț Apostu îi face praf pe Mocanu și Băsescu – cel de-al doilea fiind victimă colaterală în scandal – pentru că „au umplut societatea de mizerie”. Viceprimarul se referă, evident, la acțiunea din ultimele zile a PMP, care a distribuit mii de flyere ce pun societatea buzoiană pe jar din cauza Crângului.

Mai exact, Mocanu încearcă să inducă ideea că primarul Toma vrea să schimbe statutul juridic al Crângului pentru a-l putea pune gaj în cazul unui credit bancar. Teoria este demontată de Apostu, care arată că pădurea nu poate fi atinsă cu un deget, deoarece este arie protejată de interes județean:

„Acești doi oameni au umplut societatea de mizerie. La propriu și la figurat. Doi lupi fără scrupule, călători pe la toate partidele, sunt paznici la oi.
Azi mizeria a cuprins toate blocurile din oraș pentru ca unul din personajele din imagine să promoveze minciunile. Adriane, știi câți copaci ai măcelarit ca să tipărești inepțiile cu care ai umplut orașul? Mai bine plantai câțiva copaci în Crâng, decât să produci gunoaie. Adevărul despre Crâng e că dorim să-l transformăm în parcul de suflet al buzoienilor, oferind protecție suplimentară împotriva hienelor de teapa celor ca tine care au încercat să-l ciuntească. Ți-o spune cineva care chiar știe ce înseamnă protecția mediului. Dacă ai avea bunul simț să te informezi ai afla că și la acest moment Crângul este arie protejată de interes județean și nimeni, niciodată, nu va putea să atenteze la integritatea Crângului!
P.S. Am decis sa iau atitudine în speranța că dumneavoastră, cetățenii onorabili ai acestui oraș, îmi veți fi alături în demersul de a schimba acest tip de politicieni mincinoși și fără valoare.”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button