CulturăEducaţieȘtirile zilei

Realizatoarele TVR Iuliana Tudor și Sanda Țăranu vin să le vorbească tinerilor buzoieni „Despre eleganță, pur și simplu”

Două dintre prezentatoarele cele mai iubite de public, realizatoarele TVR Iuliana Tudor și Sanda Țăranu, vor sosi joi la Buzău, în cadrul unui eveniment organizat de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei. Conferința va avea loc la Teatrul „George Ciprian”, cu începere de la ora 18:00, iar intrarea se va face pe bază de invitație.

„În Anul omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox, Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, continuând seria întâlnirilor din cadrul proiectului eparhial Ortodoxie și leadership, vă invită să luați parte la un eveniment inedit, intitulat Despre eleganță, pur și simplu, ale cărui protagoniste vor fi Dna Sanda Țăranu și Dna Iuliana Tudor, realizatoare TV și unele dintre prezentatoarele cele mai iubite de public ale Televiziunii Române din trecut și din prezent, în dialog cu Dl Ioan Șolea, jurnalist și președinte al Asociației Părinți pentru Ora de Religie (APOR) Buzău.

Evenimentul va fi organizat la praznicul Sfântului Sfințit Mucenic Teodosie de la Brazi, ocrotitorul Eparhiei noastre, în parteneriat cu APOR Buzău și cu Teatrul George Ciprian din Buzău, joi, 22 septembrie 2016, orele 18:00, în sala teatrului din bd. Nicolae Bălcescu, nr. 50 – cu acces pe bază de invitații, fiind destinat cu precădere tinerilor din Eparhia noastră, căutători și receptivi la redescoperirea adevăratelor valori și repere moral-creștine, într-un demers conjugat al Bisericii, Familiei și Comunității locale.

Proiectul eparhial pentru tineret Ortodoxie și leadership se derulează pe tot parcursul anului 2016, cu scopul de a reliefa rolul pe care fundamentele religios-creștine ale educației îl are în formarea adevăraților lideri ai zilelor noastre și pentru a aduce înaintea credincioșilor astfel de personalități, din diferite domenii de activitate, care să se înrâurească drept modele în parcursul personal, spiritual sau profesional al acestora.”, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button