Știrile zilei

RECLAMAȚIE: „Noi cum mai ajungem la serviciu?!”

Mai mulți localnici din comuna Săgeata sunt nemulțumiți de faptul că firma de transport vrea să modifice programul autobuzelor care îi transportă în fiecare zi la Buzău. Oamenii se tem acum că nu mai au cu ce să ajungă la serviciu.

Deși orarul autobuzelor nu poate fi modificat în timpul anului, firma de transport a anunțat deja noul program, care ar urma să intre în vigoare începând cu data de 3 decembrie 2018.

Temerile călătorilor că nu vor mai avea cu ce să ajungă la serviciu au început în clipa în care au văzut anunțul postat de reprezentanții firmei în mijloacele de transport.

Noi ne bazam pe autobuzele care plecau din Săgeata la orele 08:00, 11:00 și 16:45. Inițial am crezut că doar le-au modificat ora, dar se pare că au fost scoase de tot. (…) Singurul lucru care ne îngrijorează e că nu mai avem cu ce ajunge la serviciu.”, a scris una dintre călătoarele afectate de noul program.

Suntem toți în stare de șoc. Eu nu-mi permit să pierd niste bani lunar de la serviciu, fiindcă nu ajung cand trebuie la muncă…pur și simplu e bătaie de joc, pe lângă <confortul> din autobuze…”, a fost mesajul unei alte tinere din Săgeata, care lucrează în Buzău.

Se pare totuși că operatorii de transport nu pot modifica orarul autobuzelor după bunul plac, ei având de respectat un program bine stabilit împreună cu specialiști din Consiliul Județean, instituție care le și acordă licențele de traseu.

Contactat de „Reporter Buzoian”, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Petre, a precizat că instituția sa verifică permanent modul în care își desfășoară activitatea firmele de transport călători. De asemenea, vicepreședintele CJ a mai transmis că va efectua verificări privind aspectele reclamate de călătorii din Săgeata.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button