CORONAVIRUS

Refugiați sirieni la Buzău? Poziția Getei Burducea față de cazarea lor în internatele școlare

Nu sunt locuri în internatele școlare pentru imigranți! Este mesajul transmis Ministerului Educației de către inspectorul școlar general al IȘJ Geta BURDUCEABuzău, Geta Burducea, după inventarierea locurilor disponibile în aceste unități din județ. Chiar dacă internatele nu sunt pline, aici nu se pot caza imigranţi în acelaşi loc cu elevii, spune Geta Burducea.
”Am primit o solicitare de la Ministerul Educației, să spunem dacă avem locuri disponibile pentru a putea caza persanele imigrante. Din punctul nostru de vedere Buzăul nu are locuri libere în internate, chiar dacă internatele nu funcționează la capacitate maximă nu putem caza astfel de persoane în aceeași spații cu elevii.”, a declarat șefa IȘJ Buzău.
Țările membre UE vor primi cote obligatorii de imigranți pe care trebuie să îi cazeze. Președintele Iohannis anunță că România nu este dispusă să accepte o poziție de forță a marilor europeni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Noi am plecat din tara noastra sa cistigam o bucata de piine udata cu lacrimi si nenorociti astia care au distrus tara aduc criminali aia si le da casa, mincare ,bani si multe altele. Presedintele tari ar trebui sa incheie tratate pentru noi care traim afara pentru ca aici nu avem nici un drept sintem tratati ca niste gunoaie nu inteleg ce fac javrele alea in senat si in parlamento? Stiu sa fure si sa se imbogateasca acum ca le vor da bani pentru a duce criminali aia in tara. Luaiar dracu si moartea de nenorociti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button