Știrile zilei

Replica HALUCINANTĂ a lui Andrei Muscalu cu 10 minute înainte de a-și ucide unchiul (video)

Crima de pe Dimitrie Cantemir a șocat aseară o țară întreagă. Autorul ei, un tânăr de 23 de ani, consumator de etnobotanice, și-a măcelărit unchiul și mătușa care îl îngrijeau, după care a sărit cu cuțitul la niște vecini. Una dintre femeile care au scăpat tefere povestește momentul în care criminalul a sosit acasă:

„Eu îi împărțisem ieri mâncare, fiindcă a fost Sâmbăta Morților. În seara asta l-am văzut intrând în curte și l-am întrebat ce face. El mi-a răspuns că e bine și că a fost foarte bună mâncarea pe care i-o dusesem ieri. Întrebându-mă ce fac, eu i-am răspuns: „Tremur de frig”, la care el mi-a dat o replică ciudată: „Bine că nu tremurați de FRICĂ, vecina”, după care a intrat în casa unchiului său și a urmat nenorocirea.”, a relatat femeia.

Tragedia s-a produs duminică seară într-o casă de pe strada Dimitrie Cantemir din cartierul 23 August. Ajunș dependent de stupefiante după ce părinții din București l-au abandonat în urmă cu câțiva ani la un unchi cu stare din Buzău, Andrei Muscalu, cunoscut consumator de stupefiante, a vrut să se răzbune pe cei care îl îngrijeau.

Supărat  de vorbele grele pe care unchiul său de 53 de ani, fost cadru militar, i le arunca de fiecare dată când acesta se droga, băiatul a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt bărbatului în ceafă.

Dupa ce și-a injunghiat unchiul cu un cuțit în zona gâtului, furia tânărului nu s-a potolit. A continuat minute bune să lovească victima inconștientă în cap cu picioarele , deși bărbatul agoniza într-o baltă de sânge.

Femeia care trăia în concubinaj cu unchiul băiatului, a scăpat doar cu câteva tăieturi la cap, după ce a reușit să fugă în curtea unor vecini. Ea a ajuns la spital cu răni pe tot corpul, însă se află în afara pericolului.

După comiterea crimei, tânărul s-a speriat și a fugit într-un parc spre disperarea vecinilor care îl și vedeau pe drogat atacând din nou. Asasinul a fost însă prins de către jandarmi lăngă Conacul Trandafilor, după o oră de căutări în Parcul Crâng.

Tânărul riscă să petreacă acum ani grei în spatele gratiilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button