Știrile zilei

RER Ecologic Buzău: De la „Sacul galben” la leșurile putrezinde din spatele casei

De când a dat căldura, mai mulți buzoieni de pe strada Cerbului trăiesc un adevărat coșmar. La o aruncătură de băț de locuințele lor tronează grămezi de gunoaie și cadavre de animele ce emană un miros greu de suportat.11160559_10204388762259696_1535033582206289389_n
Locuitorii din zonă spun că mormanele infecte zac aici din nepăsarea celor de la RER Ecologic Service, care au uitat să ridice gunoaiele, deși este obligația lor: “RER-ul trece in fiecare joi pe la poartă, ne ia gunoiul nostru, că noi plătim, dar acolo nu se uită. Acum a venit căldura si este jale. Din cauza gunoiului acolo se strâng câinii fără stăpân si nu mai putem trece de ei”, a precizat  un proprietar din apropierea suprafetei cu gunoi.
Vicele Alexandru Dunel a dat asigurări ca va municipalitatea va remedia situația buzoienilor de pe Cerbului, nivelând mizeria și îndreptând drumul.
În tot acest timp, RER Buzău încasează bani frumoși de pe urma contractelor cu Primăria, deținând monopolul pe piața de salubritate din Buzău. Mai mult decât atât, societatea desfășoară o frumoasă campanie de colectare selectivă a deșeurilor, intitulată sugestiv „Sacul galben”, prin care ne îndeamnă pe noi, buzoienii, să ne comportăm ca într-un oraș european. Imaginile de pe strada Cerbului reflectă, însă o altă realitate. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button