Știrile zilei

Restaurant din Crâng, prădat de unul dintre angajați

Săptămâna trecută, un tânăr de 20 de ani a ajuns în spatele gratiilor după ce a prădat chiar restaurantul în care lucra. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost eliberat, în prezent fiind cercetat sub control judiciar.

Totul a fost pregătit în amănunt, cred anchetatorii, care au stabilit că tânărul acuzat de furt a dat lovitura în timpul nopții, când nimeni nu se mai afla în unitate. Suspectul ar fi intrat pe fereastra pe care chiar el o lăsase deschisă cu o zi înainte și a mers direct la seiful societății. A sustras banii care se aflau în seif, 2.200 de lei, după care s-a făcut nevăzut.

Din verificări s-a stabilit faptul că în noaptea de 12/13 iunie a.c., ar fi pătruns în societatea comercială pe o fereastră și ar fi sustras dintr-un seif  2.200 de lei. Bănuitul, un tânăr de 20 de ani, din Buzău, ar fi profitat că îi era cunoscută configuraţia şi compartimentarea localului, fiind angajatul societăţii”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Buzău.

Proprietara restaurantului a sunat la poliție și, în numai câteva zile, oamenii legii au reușit să îl identifice pe suspectul principal:

În ziua de 15 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au reținut principalul bănuit în cazul unui furt calificat dintr-o societate comercială, din municipiul Buzău.        Fapta a fost sesizată de către administratorul societății, o femeie în vârstă de 42 de ani, din Buzău. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În cursul acestei zile, tânărul urmează să fie prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.” se mai arată în comunicatul IPJ Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button