CORONAVIRUS

Restaurant New Life, locul unde rafinamentul întâlnește eleganța

Ferit de agitația centrului zgomotos, într-un imobil select de pe strada bnColonel I. Buzoianu din municipiu, Restaurant New Life este locul unde dorința de a satisface orice client este regulă. Pentru cei care aleg să adopte un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație atent selecționată, restaurantul cu specific vegetarian oferă o gamă largă de preparate gata să-ți facă papilele gustative să danseze de plăcere!

Fondat în 2012, de căre dr. Paul Costache medic buzoian cu o vastă experiență în domeniul alimentației sănătoase și soția sa, juristul Gabriela Costache, New Life își propune să promoveze hrana vegetariană, ca alternativă sănătoasă la regimul carnat haotic al românului obișnuit.

Scopul unui astfel de centru este să vină în întâmpinarea celor care doresc dw3esă-și corecteze obiceiurile greșite, să înțeleagă că aceste obiceiuri greșite dau fenomenul de dependență și ne fac să credem că bucuria și plăcerea vieții depind de anumite alimente sau substanțe, or viața poate fi frumoasă și plăcută și fără aceste alimente care, în esență, ne distrug. ” ne-a spus dr. Paul Costache.

Situat într-o oază de liniște, într-un spațiu ce îmbină bunul gust cu rafinamentul, restaurantul folosește doar ingrediente vegetale de cea mai bună calitate nutrițională, fiind excluse produsele rafinate (zahăr, făină albă, uleiuri hridrogenate și alte uleiuri vegetale nesănătoase).

  • Preparatele care ies din mâinile bucătarilor pricepuți sunt adevărate delicii culinare, deși sunt realizate numai din produse vegetale.

Astfel, în elegantul restaurant, buzoienii pot servi atât gustări reci, cât și mâncăruri gătite, pizza, paste și salate. Gurmanzii se pot delecta cu icre de soia pe bărcuțe de castravete, jumări făcute din cuburi de soia, sarmale în foi de viță și varză, mămăliguță cu ciuperci și sos de usturoi, tagliatele cu zuchini, ciorbă de „burtă” sau mititei vegetali.

Îndelungata experiență în organizarea de evenimente festive recomandă slider-image10Restaurant New Life ca una dintre cele mai bune opțiuni pentru aniversări si petreceri festive, seminarii si întâlniri de afaceri, recepții si reuniuni de protocol. Capacitatea restaurantului  este de maximum 50 de locuri, în funcție de modul în care sunt așezate mesele.

La New Life, nu poți da greș cu niciunul dintre preparate, pentru că aici, gustul își dă mâna cu sănătatea, toate preparatele fiind nu doar sănătoase, ci și gustoase. Pentru buzoienii care știu că o alimentație sănătoasă înseamnă viață lungă, restaurantul din strada Colonel Buzoianu pregătește zilnic adevărate răsfățuri pentru simțuri, într-o ambianță de neegalat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button