Știrile zilei

Restricții de circulație, în municipiul Buzău

Vineri dimineață, zona de nord a municipiului Buzău va fi complet închisă traficului rutier. La rondul de la Carrefour va avea loc ceremonia militară și religioasă de dezvelire a monumentului Forțelor Aeriene Române.

În urmă cu puțin timp, Primăria municipiului Buzău a anunțat că restricțiile de circulație vor fi impuse pentru buna desfășurare a evenimentelor:

„Primăria municipiului Buzău are deosebita onoare să vă invite vineri, 19 iulie 2019, începând cu ora 10:00, să participați la o Ceremonie militară și religioasă, prilejuită de dezvelirea monumentului Forțelor Aeriene Române.

Pentru buna desfășurare a acestui deosebit eveniment, vor fi instituite anumite restricții de circulație.”, se arată în anunțul municipalității.

Ceremonia militară și religioasă prilejuită de dezvelirea monumentului Forțelor Aeriene Române va avea loc vineri, la ora 10:00, și va cuprinde defilare, parașutări și treceri de aeronave, cu ocazia ” Zilei Forțelor Aeriene Române”.

Evenimentul va avea loc în rondul din zona Carrefour de la intrarea în municipiul Buzău dinspre Râmnicu Sărat.

La ceremonie va participa și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, al treilea om din stat, căruia i se va prezenta și Onorul.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button