CORONAVIRUS

Restricții de circulație, mâine în municipiul Buzău. Ce zone trebuie să evite șoferii

Desfășurarea manifestațiilor ocazionate de Ziua Drapelului Național al României vine la pachet cu restricții de circulație instituite de polițiștii rutieri în mai multe zone ale orașului.6621

Joi, 26 iunie, începând cu ora 09.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul Rutier vor fi angrenaţi în activităţi de dirijare a traficului rutier pe bulevardul Mareşal Averescu, bulevardul Unirii şi strada Aleea Trandafirilor, în timpul deplasării gărzii de onoare către Platoul Dacia unde se vor desfăşura ceremoniile militare organizate cu prilejul „Zilei Drapelului Naţional al României”.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului vor fi instituite restricţii de circulaţie, în intervalul orar 10.40 – 11.10, pe sectorul de drum cuprins între intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu cu Ion Băieşu până la intersecţia străzii Ostrovului cu Aleea Trandafirilor.

Echipajele din trafic îi vor îndruma pe conducătorii auto pe rutele ocolitoare: strada Ostrovului, strada Independenţei, strada Tudor Vladimirescu şi bulevardul Nicolae Bălcescu.

  • Tot joi, începând cu ora 08.30, reprezentanţi ai Secţiei Drumuri 646x404Naţionale Buzău vor efectua lucrări de întreţinere şi reparare a covorului asfaltic de pe podul situat în localitatea Mărăcineni, pe sensul de mers Râmnicu Sărat către Buzău.

Pe toată perioada desfăşurării lucrărilor, traficul va fi deviat pe celălalt sens de mers Buzău către Râmnicu Sărat.

În vederea prevenirii implicării în incidente, conducătorii auto sunt rugaţi să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor rutieri.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: