Știrile zilei

Reteaua Minifarm a ajuns la 48 de farmacii

Lantul de farmacii Minifarm este unul care dispune de capital 100% romanesc.  Toate ofertele pe care lantul de farmacii le propune sunt perfect adaptate nevoilor clientilor. Totul a pornit acum mai bine de 25 de ani, atunci cand prima drogerie a fost infiintata. De-a lungul timpului, feedback-ul pozitiv al clientilor a dus la aparitia a peste 64 de farmacii in zona de sud –est a Romaniei. Doar in judetul Constanta, clientii au la dispozitie un numar de 48 de farmacii de unde isi pot face cumparaturile.

Avantajele oferite de Minifarm:

loading...

Preturi mici

Preturile sunt unele dintre cele mai mici de pe piata, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru oamenii care nu dispun de un buget prea mare. Mai mult decat atat, Minifarm ofera tot felul de promotii si discounturi clientilor fideli astfel incat acestia sa economiseasca niste banuti de fiecare data cand trec pragul farmaciilor.

Prezenta online

Exista si posibilitatea achizitionarii produselor farmaceutice in mediul online. Minifarm pune la dispozitie un site de unde clientii pot cumpara cu doar un singur click orice au nevoie. Cei care isi doresc sa evite aglomeratia sau pur si simplu sa nu mai piarda timpul pe la case, pot cumpara simplu si rapid in felul acesta. Comanda urmeaza sa fie adusa in maxim 2-3 zile de catre o firma de curierat direct acasa fara nici cel mai mic efort.

Echiapa de farmacisti si asistenti profesionisti

Echipa Minifarm este formata doar din oameni profesionisti capabili sa ofere cele mai pertinente sfaturi. Angajatii sunt pregatiti in orice moment sa raspunda intrebarilor clientilor. In plus, mediul de lucru este unul extrem de placut, ceea ce inseamna ca timpul de asteptare este mult mai usor suportat.

Campanii care au ca obiectiv monitorizarea sanatatii

Sanatatea romanilor este foarte importanta, motiv pentru care au fost initiate o serie de campanii menite sa vine in ajutorul lor. Pe langa produsele farmaceutice sau produsele cosmetice pe care clientii le pot gasi in oricare din farmaciile Minifarm, acestia trebuie sa stie ca pot beneficia si de servicii profesionale gratuite asa cum este testul pentru osteoporoza.

Aceasta boala este una extrem de tacuta care nu da semne decat in momentul aparitiei unei fracture. Din pacate, femeile trecute de 50 de ani sunt mult mai predispuse aparitiei unei astfel de boli asa ca trebuie sa aiba in permanenta grija de sanatatea lor. In oricare din farmaciile Minifarm, clientii au putut face gratuit acest test cu ajutorul caruia au aflat exact care este nivelul densitatii osoase.

O alta campanie desfasurata cu mare succes de Minifarm a fost cea de monitorizare a sanatatii inimii. Clientii au avut posibilitatea de a efectua in mod gratuit un EKG in urma caruia au aflat care este starea lor de sanatate. In cazul in care rezultatul nu era unul satisfacator, pacientul era sfatuit sa ia legatura cu un medic specialist pentru evitarea aparitiei unor probleme.

Cardul de fidelitate

Un alt beneficiu pe care farmaciile Minifarm il pune la dispozitia clientilor este cardul de fidelitate cu ajutorul caruia cele mai multe dintre produsele comercializate, pot fi achizitionate cu un discount destul de generos.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5