CORONAVIRUS

Retroparada Primăverii aduce la Buzău 25 de mașini de epocă

Pentru că e primăvară, „bătrânele doamne” se scutură de praf și ies de sub prelate pentru a încânta privirile domnilor pasionați de automobilism.

Sâmbătă, 12 aprilie, platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor va găzdui, între orele 10:00 și 12:00, expoziția de mașini de epocă organizată de filiala buzoiană a Retromobil Club România, în parteneriat cu Casa Berarilor din Buzău.

  • Retroparada Primăverii 2014 va aduce în fața buzoienilor 25 de mașini de epocă proaspăt scoase din garajele care le-au ținut departe de ochii curioșilor.

După expoziție, câțiva proprietari de mașini vor tura motoarele bijuteriilor pe patru roți și vor pleca la Conacul dintre Vii de la Urlați, unde vor sta la deja tradiționala șuetă a automobiliștilor.

  • Lilică Dedu, buzoianul care organizează cu atâta pasiune evenimentele Retromobil Club România, vrea să organizeze în vară Raidul 4×4 în Munții Buzăului, pe care vrea să îl intercaleze cu Retroparada Verii.

Retroparada Primăverii se desfășoară simultan în 21 de județe ale țării, cu participarea a peste 200 de autoturisme vechi. Ea este organizată, în fiecare an, de către Retromobil Club România, organizație aflată sub Înaltul Patronaj al Majestatii Sale, Regele Mihai I al Romaniei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: