PoliticăȘtirile zilei

Reuniune importantă, la PSD Buzău / Miza conferinței

Astăzi, social-democrații buzoieni se reunesc în cadrul Conferinței extraordinare a Organizației județene a PSD Buzău. Cel mai important punct de pe ordinea de zi a întâlnirii îl reprezintă reconfirmarea echipei de conducere a organizației buzoiene.

Conferința va avea loc la ora 16:00, la Sala Mare a Consiliului Județean. Practic, întâlnirea ce va reuni participarea a peste trei sute de delegați din întreg județul are drept miză reconfirmarea echipei de conducere a PSD Buzău, în frunte cu președintele organizației, deputatul Marcel Ciolacu.

Conferința va mai avea drept scop stabilirea celor 51 de delegați participanți la Congresul partidului din luna februarie, în urma căruia se va stabili președintele de jure al PSD. În prezent, funcția de președinte al Partidului Social Democrat este exercitată cu caracter interimar de liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Deși are prima șansă ca, după Congresul de pe 29 februarie, să devină președinte plin al social-democraților, Ciolacu a evitat să spună dacă va candida pentru prima funcție în partid, dar a precizat că își dorește ca ”valorile adevărate ale partidului să iasă la suprafață”:

„Eu îmi doresc ca valorile adevărate ale partidului să iasă la suprafață. Nu am hotărât dacă voi candida. Vreau să venim cu o groază de măsuri pentru a stabili cum se poate candida. Cu cât vor fi mai mulți candidați și proiecte politice, cu atât va fi mai bine. PSD e un partid viu. Nu exclud să candidez eu și să o iau în echipă pe Gabriela Firea sau să facem echipă.”, a spus președintele Camerei Deputaților la România TV.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close