Știrile zilei

REVOLTĂTOR! | Ce făcuse șoferul vinovat cu 3 minute înainte de impact (video)

Un accident rutier soldat cu șase victime s-a produs marți după-amiază pe DN 1B, în zona localității Dealul Viei. O dubă și un autoturism s-au ciocnit frontal, un bărbat de 21 de ani rămânând încarcerat. Un detaliu strigător la cer a ieșit la iveală la scurt timp de la sosirea anchetatorilor la locul acciedntului.

Din primele verificări a reieșit că ambele autovehicule circulau pe DN 1B, din directia Mizil către Buzău. La un moment dat, pe fondul unei depășiri neregulamentare, autotutilitara condusă de un tânăr de aproximativ 20 de ani a acrosat un autoturism Cielo, în care se aflau patru persoane.

Impactul a fost devastator, autoturismul fiind pur și simplu spulberat de pe șosea, iar șoferul, un tânăr de 21 de ani, din Valea Sărății, rămânând încarcerat.

În momentul în care i-au cerut permisul șoferului vinovat, oamenii legii au rămas cu gura căscată: Tânărul își pierduse permisul de conducere cu 3 minute înainte de impact, din cauza vitezei. Aparatul radar al unui echipaj de poliție îl suprinsese pe teribilistul șofer cu 106 km/h în localitatea Ulmeni, cu doar 3 minute înainte de impact. El se va alege acum cu dosar penal și va trebui să răspundă pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Șase persoane au solicitat acordarea de ingrijiri medicale si au fost transportate la spital. Mai multe echipaje de Poliție, Ambulanță și Descarcerare au acționat la fața locului.

Și traficul rutier a avut de suferit, în zona accidentului circulându-se alternativ mai bine de o oră, până la finalizarea anchetei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close