Fără categorie

REVOLTĂTOR: Un tânăr a ajuns în arest după ce a făcut asta

Gestul unui tânăr de 17 ani din localitatea buzoiană Cislău a pus pe jar autoritățile locale, care au fost nevoite să ia măsura reținerii lui pentru 24 de ore.

Luni noaptea, în jurul orei 03:00, un bărbat din Cislău a sunat disperat la 646x404poliție, unde a anunțat că cineva i-a pătruns în locuință și i-a furat mașina. A avut norocul de a se trezi la timp și de a reuși să vadă că făptașul s s-a îndreptat către Calvini, pe DJ 102B.

  •  Imediat după primirea sesizării, poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii şi au reuşit să o depisteze la scurt timp, pe raza localităţii Calvini.

La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 17 ani, iar în urma testării efectuată cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  • Adolescentul se va alege cu dosar penal pentru furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

                   În urma consultării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, poliţiştii au dispus reţinerea adolescentului pentru o perioadă de 24 de ore şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5