Sport

Rezultat-SURPRIZĂ pentru Gloria Buzău, în prima etapă a returului

Victorie la scor reușită de Gloria Buzău, sâmbătă, pe stadionul din Crâng, în partida contând pentru etapa a 14-a, prima din returul sezonului regulat. După ce a avut câteva partide mai puțin reușite, echipa antrenată de Ion Viorel a trecut cu 4-0 (2-0) de Bucovina Pojorâta, în ceea ce a fost cel mai concludent succes din acest glocampionat pentru Gloria.
Scorul a fost deschis în minutul 28, de Adrian Răduca, printr-un penalty obținut de Nini Popescu. Patru minute mai târziu, Bogdan Danciu, aflat la prima sa reusită în tricoul Gloriei, a majorat diferența cu o execuție de toată frumusețea. În repriza a doua a iesit la rampă Dorin Burlacu. În minutul 52, a transformat un nou penalty, după ce tot el a fost faultat în careu de fundasul central Răuță, care a si fost eliminat. În minutul 57, același Burlacu a închis tabela, după ce a finalizat o actiune personală de exceptie.
După acest meci, Gloria Buzău urcă pe locul al nouălea, cu 14 puncte și minus 7 la adevăr. Antrenorul Viorel Ion a folosit următoarea echipa: Sirbu – A. Iordache, Vlaicu (cpt.), Vârtej, Agache – Marcu, Cl. Dumitrescu – N. Popescu (63 Koprindzhiyski), Danciu, Burlacu (75 Bobe) – Raduca (71 Dedu). Rezerve neutilizate: Stoicescu – Ghiță, Chivu, Voicu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5