Sport

Rezultat-SURPRIZĂ pentru Gloria Buzău, în prima etapă a returului

Victorie la scor reușită de Gloria Buzău, sâmbătă, pe stadionul din Crâng, în partida contând pentru etapa a 14-a, prima din returul sezonului regulat. După ce a avut câteva partide mai puțin reușite, echipa antrenată de Ion Viorel a trecut cu 4-0 (2-0) de Bucovina Pojorâta, în ceea ce a fost cel mai concludent succes din acest glocampionat pentru Gloria.
Scorul a fost deschis în minutul 28, de Adrian Răduca, printr-un penalty obținut de Nini Popescu. Patru minute mai târziu, Bogdan Danciu, aflat la prima sa reusită în tricoul Gloriei, a majorat diferența cu o execuție de toată frumusețea. În repriza a doua a iesit la rampă Dorin Burlacu. În minutul 52, a transformat un nou penalty, după ce tot el a fost faultat în careu de fundasul central Răuță, care a si fost eliminat. În minutul 57, același Burlacu a închis tabela, după ce a finalizat o actiune personală de exceptie.
După acest meci, Gloria Buzău urcă pe locul al nouălea, cu 14 puncte și minus 7 la adevăr. Antrenorul Viorel Ion a folosit următoarea echipa: Sirbu – A. Iordache, Vlaicu (cpt.), Vârtej, Agache – Marcu, Cl. Dumitrescu – N. Popescu (63 Koprindzhiyski), Danciu, Burlacu (75 Bobe) – Raduca (71 Dedu). Rezerve neutilizate: Stoicescu – Ghiță, Chivu, Voicu.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close