EducaţieȘtirile zilei

REZULTATE TITULARIZARE BUZAU: Doar 41.94% dintre dascăli au obținut medii peste 7. A plouat cu note de 1 și 2

Vineri 25 iulie 2014, la avizierele centrelor de examen s-au afișat rezultatele consursului de titularizare, la care au participat 484 de concurenți buzoieni.

Doar 41.94% dintre aceștia au reușit să obțină medii peste 5.00, care le pot asigura un post de profesor suplinitor, în timp ce 203 dascăli au obținut note de titularizare, peste media 7.00.

REZULTATE TITULARIZARE BUZAU —– >>>titilarizare

Anul acesta, concursul de titularizare s-a desfășurat în două centre de examen, organizate la Liceul Teoretic „Alexandru Marghiloman” și Colegiul Agricol „Dr. Constantin Angelescu” din municipiu.

Cinci profesori au reușit să obțină nota 10 la examenul de ocupare a unui post în învățământul buzoian. Dintre acestea, trei note de 10 s-au înregistrat la profilul Educatori, una la disciplina Arte vizuale și alta la Educație fizică.

Chiar și așa, cele trei educatoare de 10 nu sunt sigure că se vor titulariza anul acesta, la nivelul județului Buzău existând doar două posturi titularizabile.

Recordul negativ a fost stabilit de trei concurenți, care s-ar fi văzut la catedră, deși nu au fost în stare să ia nicio sutime peste punctul acordat din oficiu. Doi „profesori” de informatică și unul de educație fizică au obținut nota 1.00, în timp ce alți 4 colegi au obținut medii de până în 2.00.

Prin rezultatele lor, zeci de concurenți au tras în jos promovabilitatea județului: 26 au luat note între 2.00 și 2.99, 39 între 3.00 și 3.99, în timp ce alți 40 au obținut medii situate între 4.00 și 4.99.

Candidații nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații astăzi, până la ora 21:00 și sâmbătă, până la ora 14:00. Lucrările vor fi recorectate în aceleași centre stabilite de minister, în județe din întreaga țară.

Pe 31 iulie va avea loc Etapa I de repartizare în ședință publică, la nivel de unitate de învățământ, a candidaților care au obținut cel puțin media de repartizare 7,00 la concursul din sesiunea 2014, conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe catedrele vacante publicate în vederea angajării pe perioada nedeterminată.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close