Știrile zileiUmor calificat!

Român de 70 de ani, refuzat în momentul pensionării: „Încă îi bătea inima!”

Ai ajuns pe o rubrică dedicată pamfletului. Dacă n-ai umorul la tine sau dacă te ataci aiurea, mai bine nu citi ce urmează!


Anunț îngrijorător de la Guvern! Faza cu creșterea pragului de pensionare la 70 de ani a picat, iar românii se pot pensiona acum doar în momentul în care nu mai prezintă semne vitale.

S-a tot anunțat în ultima vreme că executivul va crește vârsta de pensionare. Nimic mai neadevărat! Vârsta nu a crescut deloc, ba dimpotrivă – a rămas aceeași. Ceea ce s-a schimbat însă sunt condițiile în care te poți pensiona. Este și cazul unui aspirant la condiția de pensionar – Melinte Baboi, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Buzău.

„Am tot umblat pe la diferite instituții, am întrebat peste tot, dar nu am găsit niciun răspuns. M-am chinuit din răsputeri să ajung la această vârstă, fiind activ în câmpul muncii. Am patru stenturi la inimă, iar în ultimii ani am stat la birou numai cu perfuzorul lângă mine. Acum, când am crezut și eu că pot să mă pensionez, toți îmi spun că sunt încă tânăr, în puterea vârstei, că ce rost are să mă pensionez?..Pe urmă mi-au dat o pe aia cu, citez: <cine va mai susține generația tânără, dacă nu noi, ăștia mai cu experiență?>”, a povestit domnul Melinte.

De cealaltă parte, cadrul medical care l-a expertizat pe venerabilul domn s-a apărat, oferind un argument irefutabil: „Ce să-i fac, eu, domnule? Încă îi bătea inima!”.

Specialiștii le recomandă celor care se pregătesc de pensionare sa treacă întâi pe la UPU, unde vor fi supuși unor investigații și analize amănunțite pentru a fi siguri ca nu mai au niciun strop de viata în ei. Abia atunci, după ce inclusiv pe electrocardiograma nu va mai apărea nici măcar o denivelare de ritm cardiac, aceștia se pot prezenta la casa de pensii, unde au șanse reale de pensionare.

(MIHAI)

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

5 comentarii

 1. Votati P.S.D-UL hodorogilor, creier limitat ce sunteti. va da de nu mai puteti…de pomana pe lumea cealalta. Nu vedeti ca nici nu se uita la voi.

 2. De ce votați ?!
  Prin votul vostru întrețineți sistemul mafiot compus din găști mafiote ( aka partide politice ) !!!
  Așa zisele televiziuni de știri …
  Sunt televiziuni de propagandă !
  Folosiți internetul în mod deștept !
  Și detașați vă de mafia tv !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close