Politică

Românii votează cu inima, românii votează Viorica Dăncilă! (P)

Au rămas doar câteva zile până vom alege un nou președinte. Este o alegere a cărei miză se pierde de multe ori în dezbaterea politică a momentului, dar care ne va marca următorii cinci ani.

Cum vor fi aceștia? Vor fi la fel ca cei de până acum sau vor fi diferiți? Vom avea un președinte implicat și echidistant sau vom avea parte de alți cinci ani de absență la Palatul Cotroceni?

Până la urmă, alegerile din 10 și 24 noiembrie despre asta sunt. Despre încrederea în ziua de mâine și speranța că ea va fi una mai bună decât cea de ieri.

Am văzut cu toții ce au însemnat cei cinci ani cu actualul președinte: lipsă de implicare, atitudine arogantă, blocaje peste blocaje. Atunci când nu a lipsit din viața publică, președintele actual nu a făcut decât să-i împiedice pe alții să-și facă treaba.

Ne-am convins în aceste zile și ce va însemna guvernarea pe care actualul președinte a impus-o cu forța, prin sfidarea votului popular din 2016. Pensiile și salariile vor rămâne plafonate, programele destinate micilor antreprenori vor fi suspendate, iar multe dintre măsurile de sprijin, acordate de Guvernul PSD pentru oameni, vor fi pur și simplu anulate.

Acest tăvălug al austerității și al atitudinii disprețuitoare față de români poate fi oprit doar de noi. Pe 10 noiembrie și, mai apoi, pe 24 noiembrie, trebuie să mergem la vot și să alegem candidatul care poate uni societatea și care va lupta pentru binele fiecărui român.

Acest candidat este Viorica Dăncilă. Toți ceilalți pretendenți la funcția de președinte sunt, de fapt, aliniați în spatele lui Klaus Iohannis. Și asta pentru că au ales să-i susțină guvernul și acțiunile abuzive de până acum. Când ești complice, nu ești diferit de grupul din care faci parte.

Să mergem, deci, la vot și să alegem cu inima. Să nu-i dăm toată puterea unui singur om, pentru că împreună cu guvernul lui vor face ce au mai făcut: vor tăia salarii și pensii, vor face concedieri și vor aduce austeritatea.

Viorica Dăncilă este singura care a demonstrat că luptă pentru fiecare român. Să o alegem pe Viorica Dăncilă, Președintele implicat și muncitor de care are nevoie România!

PSD BUZAU/ REPORTER BUZOIAN/ CUI 31190008

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

4 comentarii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

  • Pare sa fie un site de stiri interesante si inteligente oarecum, chiar daca uneori se mai strecoara cateva greseli gramaticale, dar sa ajungeti sa decadeti atat de rau si sa o ridicati in slavi pe Viorica Dancila, cred ca este ceva groaznic.
    Cred ca este important sa stim ce atributi are presedintele, nu putem sa speram ca un candidat precum Viorica Dancila ne poate reprezenta, nu este in stare sa citeasca un discurs dar sa poarte o discutie.

    Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naționale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.

    • Vă mulțumim pentru opinie. Este un material de promovare electorală, la fel cum sunt și materialele grafice de pe toate site-urile. O singură observație am avea: Ați găsit pe site greșeli de ortografie, morfologie/sintaxă sau vă referiți la litere mâncate, cuvinte repetate și punctuație?

Statistici T5