Știrile zilei

Romeo Lungu: „Buzăul are un europarlamentar!”

Andi Cristea va fi membru al Parlamentului European, în urma votului de astăzi, a anunțat secretarul general al PSD Buzău, Romeo Lungu. 

Andri Cristea este deputat în Parlamentul României, iar în legislatura 2014-2019 a mai fost membru al Parlamentului European, din partea PSD. Acum, Andi Cristea a fost pe poziția 20 a listei comune PSD-PNL.

Potrivit anunțului făcut în această seară de Romeo Lungu, scorul bun obținut de PSD la europarlamentare îl va trimite pe buzoianul Andi Cristea din nou la Bruxelles.

Până la această oră, nu se cunosc rezultatele votului de la Buzău, însă președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a declarat că PSD Buzău are un scor istoric.

Prezența la vot în județul Buzău a fost de 55,40%, în timp ce în municipiu s-a înregistrat o prezență de 42,33%.

Vom reveni cu date despre rezultatele obținute de partide.

VIDEO:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Am avut placerea de a ma intersecta cu domnul Cristea si am ramas placut surprins de inteligenta si caracterul acestuia. A depus toate diligentele necesare rezolvarii solicitarii societatii unde lucrez si a tratat cazul intr-un mod total profesionist. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button