PoliticăȘtirile zilei

Romeo Lungu, funcție importantă în PSD Buzău

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!


Vicepreședintele Consiliului Județean, Romeo Lungu, a fost ales secretar executiv al organizației județene PSD Buzău. Lungu se va ocupa de organizarea activităților politice și administrative de la nivelul întregului județ.

Funcția de secretar executiv al PSD Buzău se vacantase după ce fostul primar al Râmnicului, Viorel Holban, a demisionat din partid pentru a se înscrie în PRO România. În cadrul Conferinței județene extraordinare a PSD Buzău de joia trecută, Romeo Lungu a fost ales cu unanimitate de voturi secretar executiv.

Noua funcție vine mai mult ca o recunoaștere a muncii pe care a depus-o Romeo Lungu în partid, având în vedere că social-democratul se ocupase de organizare și în trecut. Totuși, conform statutului, Lungu se situează pe o poziție ierarhică superioară, după cei doi lideri ai partidului: președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, și președintele executiv al organizației, Petre Emanoil Neagu.

Funcțiile politice nu sunt remunerate și vin la pachet cu o serie de obligații. De pildă, printre atribuțiile vicepreședintelui Romeo Lungu se numără: coordonarea activităților organizatorice şi administrative, a activității de evidenţă a membrilor de partid, planificarea întrunirilor şi acţiunilor organizaţiei și coordonarea activității secretariatului executiv la nivelul organizaţiei județene.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button