Știrile zilei

„Rugați-vă pentru Alex!”

Rudelor lui Alexandru, adolescentul electrocutat în timp ce voia să-și facă un selfie pe un vagon din gara Buzău, nu le-a rămas decât să se roage și să spere. Băiatul se află în stare gravă la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din capitală, cu arsuri pe 70% din suprafața corpului. Medicii îl țin sedat, pentru ca băiatul să nu simtă durerile îngrozitoare.

Adolescentul în vârstă de 16 ani, elev în clasa a zecea la Colegiul Tehnic din Buzău, a suferit arsuri de gradul 3 pe o mare parte a corpului, după ce s-a urcat pe un vagon din gara Buzău şi s-a electrocutat de liniile de înaltă tensiune. Tânărul a fost adus în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean și transportat ulterior cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Tânărul a fost aruncat de la înălțimea de trei metri, însă a reușit să le povestească medicilor ce a încercat să facă. Ajuns la spitalul din București, Alexandru a fost ținut numai pe sedative, pentru a nu simți durerile îngrozitoare cauzate de arsuri.

Nenorocirea s-a produs azi-noapte, în jurul orei 01:00, atunci când Alexandru a mers însoțit de doi prieteni în gara din Buzău. Băiatul s-a urcat pe un vagon dezafectat, pentru a-și face un selfie, moment în care s-a produs un arc electric ce l-a aruncat de pe vagon, provocându-i arsuri grave.

Specialiştii atrag atenţia asupra acestui fenomen periculos, care prinde din în ce mai mult în rândul adolescenţilor. Pentru un selfie perfect, mulţi tineri se expun unui pericol uriaș, neștiind că apropierea de firele de înaltă tensiune înseamnă MOARTE!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close