Economie&BusinessȘtirile zilei

S-a deschis! | Este singurul magazin de acest fel din Buzău (GALERIE FOTO)

Nu îmblânzește fiarele, dar cu siguranță știe ce îi trebuie fierului. O tânără din Buzău a deschis recent primul magazin din județ dedicat sudurii, o afacere de familie care se adresează în principal segmentului industrial, dar și utilizatorilor casnici. Magazinul CHENROM este situat pe str. Colonel I. Buzoianu și dispune de o gamă largă de produse necesare sudurii.

Ideea Elenei Gabriela Ion a prins viață anul acesta, atunci când, alături de soțul ei, a decis să inaugureze singurul magazin dedicat sudurii din întreg județul Buzău.

„Am pornit această afacere adresată, în principal, industriei din dorința de a ajuta clientul final prin serviciile oferite de noi. Livrăm gratuit produse oriunde în Buzău, acolo unde are nevoie clientul de ele. În oraș, în sat, pe câmp, în pădure, suntem prezenți cu produsele noastre oriunde, pentru a-i face clientului munca mai ușoară.”, a povestit tânăra antreprenoare.

Magazinul a fost deschis recent pe strada Colonel I. Buzoianu, nr. 89, în apropiere de intersecția cu strada Pompiliu Ștefu. Aici pot fi găsite de la aparate de sudură până la electrozi, echipamente de protecție, produse chimice și alte consumabile necesare procesului tehnologic al sudurii.

Eforturile personalului din magazin sunt dublate de prezența în mediu online, acolo unde CHENROM dispune de aceeași gamă largă de produse și în aceleași condiții de livrare. Pe consumabile-sudura.eu poți să îți umpli singur coșul de cumpărături, după care vei fi contactat de către unul din reprezentanții magazinului pentru a stabili detaliile livrării.

„Fără îndoială că în Buzău mai există aparate de sudură. Nouă ne place să credem însă că suntem puțin diferiți: Avem produse profesionale certificate, vindem absolut tot ce ține de sudură , indiferent că sunt pe stoc sau le aducem la comandă în două-trei zile lucrătoare. Vrem să ne asigurăm, în primul rând, că produsele și serviciile noastre îl mulțumesc pe clientul final.”, a mai declarat Elena Gabriela Ion.

Un alt beneficiu de care se pot bucura clienții CHENROM este acela că produsele din magazin pot fi cumpărate în rate, folosind cardul STAR BT.

Nu în ultimul rând, reprezentanții noului magazin oferă instalarea echipamentelor la client – în cazul în care acestea sunt unele mai complexe – și pot organiza clienților demonstrații.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close