Știrile zilei

Un nou look, o nouă atitudine! Restaurant Glamour, unul dintre cele mai frumoase localuri din Buzău

Restaurantul Glamour este cea mai recentă și plăcută apariție pe piața de evenimente din Buzău. Deschis pe locul fostului restaurant Orhideea, Glamour are noi proprietari și un look unic, încântător.

La începutul acestui an, noii proprietari ai localului au decis să creeze un aspect unic și au decis să nu mai păstreze din vechiul restaurant decât pereții. A fost adus un arhitect, care a gândit un concept nou de design pentru local, cu decorațiuni realizate manual și tehnici ce îmbină stilul clasic cu cel modern.

Salonul are 300 de locuri și dispune de o terasă încăpătoare, extinsă și redecorată de curând. Atmosfera din restaurant este pe măsura numelui său, iar meniurile servite sunt extrem de diversificate.

Salonul are deja rezervate primele evenimente, iar managerii speră ca relaxarea măsurilor să aducă din nou petrecerile în local.

Tot sub umbrela brandului Glamour a fost redeschis și salonul mic, situat pe cealaltă latură a fostei fabrici „Contactoare”. Interiorul, prețurile, meniurile și servirea respectă aceleași standarde de calitate ca și „fratele” mai mare, restaurantul de pe Aleea Sporturilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: