S-a deschis Toscana Kebab&Shaorma. Ofertă la prima comandă
Toscana Buzău, afacerea fraților Cornel și Florin Grigore, a deschis recent o unitate de fast-food în care se prepară unele dintre cele mai delicioase produse fast-food. Shaorma și kebab, specialitățile restaurantului, sunt diferite de toate celelalte produse de pe piață, iar asta pentru că bucătarii de aici au un truc. 🙂
Dacă în trecut scriam despre frumoasa poveste a fraților Grigore, dar și despre un eveniment care i-a pus la grea încercare pe cei doi, iată că a venit momentul să dăm o veste bună: Toscana a deschis o unitate fast-food, în care deja prepară cele mai gustoase produse atât de consumate de români: shaorma și kebab.
Gustul inconfundabil al preparatelor de la Toscana Shaorma&Kebab are și un secret: Este vorba folosirea unot ingrediente de calitate, atent selectate și mixate în chiflă sau în lipie.
Pentru că acesta a fost principiul celor de la Toscana de la începuturile restaurantului: produse de calitate, echilibru între arome, întotdeauna aceeași savoare și un gust care să difere de tot ceea ce există în prezent pe piață.
După încercarea de luna trecută, Toscana a revenit cu produsele care i-au atras întotdeauna pe buzoieni: pizza și preparate grill.
Shaorma și kebabul trebuie însă gustate neapărat, dar aveți grijă, fiindcă au și un mare „minus”: Dau dependență!
***La comenzile de azi, clienții primesc gratuit o băutură răcoritoare din partea casei.