Știrile zilei

S-a emis mesaj RO-Alert | Prefectul a ajuns la fața locului

Pompierii din Buzău intervin, în această seară, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la un centru de colectare a PET-urilor. La faţa locului a ajuns şi prefectul judeţului Buzău, Silviu Iordache, relatează News.ro.

„Arde un depozit de materiale reciclabile a unui reciclator. Au intervenit autospeciale de la ISU, de la URBIS, de la Mizil şi Rm.Sărat. Nu sunt vicime. Materialul care arde e plastic şi hârtie. Nu sunt riscuri ca incendiul să se mani extindă”, a declarat prefectul.

Întrebat dacă fumul negru ar putea genera o poluare în municipiul Buzău, Iordache a declarat: „Fumul nu se duce către municipiu. Se duce spre zona de sud a judeţului, probabil către Spătaru. A fost emis mesaj RO-ALERT. Era o linie de gaz care trecea pe câmp, dar a fost asigurată şi nu e risc de explozie”.

Sursa care a generat incendiul urmează a fi stabilită de anchetatori, a mai precizat prefectul de Buzău. Focul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi şi există risc de extindere la alte imobile. Intervenţia pompierilor este îngreunată de vântul care suflă cu putere.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: