Educaţie Știrile zilei

S-a lansat primul ziar de educație din județul Buzău!

Palatul Copiilor Buzău a înființat prima publicație dedicată noutăților din educație, proiectelor derulate în școlile buzoiene și activității didactice, în general. Proiectul a fost gândit pentru a veni în sprijinul tuturor profesorilor și elevilor din județ.

Pe educațiabuzoiană.ro vor fi publicate știri din educație, articole despre activitățile Palatului Copiilor Buzău și ale instituțiilor de învățământ, prezentări ale proiectelor educative din județ, articole ale profesorilor și ale elevilor, linkuri utile și alte informații de interes. Proiectul este la început, însă își propune să se dezvolte și să devină un puternic instrument de creștere culturală.

loading...

„Încă o veste bună la început de primăvară! Palatul Copiilor Buzău are un ziar online dedicat educației buzoiene și nu numai! Acest proiect, deși încă micuț, își dorește să se amplifice și să ofere cele mai noi știri din învățământ! Aici se vor găsi articole despre activitățile din cadrul Palatului, articole despre activități din cadrul instituțiilor de învățământ din județ, noutăți și link-uri utile din domeniul educației! De asemenea, lansăm invitația de a colaborara tuturor cadrelor didactice din județul nostru!”, a scris, pe Facebook, profesorul George Vlad, director al Palatului Copiilor Buzău.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5