AdministrațieȘtirile zilei

S-a semnat contractul pentru 43 de străzi | Ultima achiziție a Primăriei și ANUNȚ despre platformele îngropate

Început de februarie fulminant pentru edilii de la Palatul Comunal. Apropierea votării bugetului le-a dat aripi șefilor din Primărie, care anunță investiții importante în infrastructura de drumuri și a rampelor de gunoi.

În cadrul filmulețului săptămânal, primarul Constantin Toma îi anunță pe buzoieni despre semnarea contractului de finanțare pentru cele 43 de străzi de pământ, urmând ca din luna martie să fie demarate efectiv lucrările de asfaltare. De asemenea, a fost semnat contractul pentru achizitia unei statii de asfalt moderne, ceea ce le va permite edililor să lucreze în paralel si la asfaltarea altor străzi.

„Referitor la platformele ingropate de gunoi, imediat dupa votarea bugetului local vom semna contractul pentru inca 12 platforme, lucrarile fiind realizate in paralel cu amenajarea parcarilor si locurilor de joaca din zonele respective.

Alt proiect foarte interesant este refacerea trotuarelor de ambele parti ale intrarii dinspre bariera Ploiesti, aceasta lucrare fiind mai ampla, pentru ca va include si amenajarea practic a primei piste pentru biciclete , de 1125 m, dar si efectuarea lucrarilor de introducere in subteran a retelelor aeriene de comunicatie si electrice din acea zona. Aceste lucrari, impreuna si cu multe altele pe care le vom face in zona Cimitirul Eroilor ne vor permite sa ne prezentam asa cum se cuvine cu ocazia sarbatoririi in 17 mai a Centenarului Marii Uniri.

In rest, asa cum cred ca ati observat in zona centrala a orasului, dar nu numai, am continuat lucrarile de amenajare peisagera si toaletarile de arbori.

Nu in ultimul rand, facem toate eforturile pentru a putea face fata tuturor solicitarilor de investitii de anul acesta si ma refer in special la studiile care trebuie facute anul acesta pentru obtinerea fondurilor europene (pana in 2020: 30- 40 milioane €), dar si alte proiecte importante pentru orasul nostru. Sa aveti o saptamana cu mult spor!”, le-a transmis primarul Constantin Toma buzoienilor.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button