Știrile zilei

Sacoșă plină cu bani, găsită pe Cuza Vodă!

Bună-credință și spirit civic! Asta a demostrat un bărbat din Merei, care, găsind o sacoșă plină cu bani, a predat-o poliţiştilor. Persoana vătămată şi-a recuperat întregul prejudiciu.

S-a întâmplat luni, 8 octombrie, în jurul orei 16.30, atunci când un bărbat de 46 de ani, din comuna Merei, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. El le-a povestit oamenilor legii că, în timp ce stătea pe o bancă de pe strada Cuza Vodă, a găsit o sacoşă ce conţinea o sumă importantă de bani.

În urma verificării conţinutului sacoşei s-a stabilit că în interior se afla suma de 29.500 lei, precum şi documente pe numele unei femei în vârstă de 61 de ani, din municipiul Buzău.

În timp ce poliţiştii efectuau demersuri pentru identificarea şi anunţarea persoanei vătămate, la ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Buzău a fost primită sesizarea buzoiencei de 61 de ani, care a reclamat că a pierdut o sacoşă cu o sumă importantă de bani în zona centrală a municipiului Buzău. Suma de bani a fost predată în totalitate persoanei vătămate.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.