Știrile zilei

Sala de fitness din Buzău de care o să te îndrăgostești la prima vedere (GALERIE FOTO)

Dacă ați visat vreodată la o sală de fitness în care dumneavoastră să fiți „actorul principal” și totul să se desfășoare exact așa cum vă place, atunci s-ar putea ca dorința să vi se fi îndeplinit. În Buzău s-a deschis „Only Members – Fitness”, o sală de care o să te simți atras de la prima vedere.

Totul a început cu visul lui Claudiu Crețu, tânărul din Buzău pentru dictonul „O minte sănătoasă într-un corp sănătos” a devenit un mod de viață. După ce a lucrat mai mulți ani la o sală de fitness din Buzău, Claudiu a decis să își urmeze visul și să își înființeze propria sală, în care totul să se desfășoare exact așa cum și-ar dori clientul.

loading...

Sala lui Claudiu este situată pe strada Sfântul Sava Gotul, la etajul clădirii în care funcționează Banca Transilvania. Tânărul mărturisește că totul funcționează „pe încredere”, cei mai mulți dintre clienți devenindu-i prieteni.

[highlight]„Am pornit de la premisa că săli dedicate publicului larg sunt numeroase în Buzău, așa că am decis să înființez o sală pentru cei care își doresc mai mult. La „Only Members” acordăm mai multă atenție fiecăruia în parte și încercăm să lucrăm doar 1 la 1. Rezultatele încep să se vadă rapid atunci când respecți un anumit program de lucru și dublezi eforturile și prin alimentație.”[/highlight], declară Claudiu, care este și tehnician în nutriție.

Claudiu Crețu a înțeles că timpul este cea mai prețioasă resursă și, de aceea, nu le impune o anumită oră celor care vin la sală. Clienții vin să lucreze atunci când au timp, programul sălii fiind extrem de flexibil:

[highlight]„Eu stau aici aproape toată ziua. Clienții pot veni să lucreze oricând, în funcție de cum le permite programul. Avem medici, avocați, oameni de afaceri care nu au un program fix și care preferă să vină seara. Nu există un program standard și cred că tocmai asta îi atrage și pe oameni: faptul că nu se simt constrânși.”[/highlight], a mai povestit Claudiu.

  • Grup de discuții.

Există numeroase mituri despre sălile de forță, însă niciunul nu poate fi regăsit aici. Prejudecîțile dispar în momentul în care ai intrat pe ușă. Pentru a-și încuraja și mai tare clienții, Claudiu a creat un grup de discuție în care oricine simte nevoia își poate posta rezultatele, regimul de alimentație sau poate cere sfaturi.

Pe lângă abonament, la „Only Members” există și varianta antrenamentului personal, care costă puțin mai mult, dar care merită toți banii.

De menționat că toate aparatele sunt noi. Claudiu a încercat să achiziționeze doar vârfuri de gamă, care să răspundă nevoilor actuale în materie de fitness. Pentru mai multe detalii, dați o fugă la „Only Members – Fitness”!

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5