Știrile zilei

Sală mare, multifuncțională, în Buzău

Se lucrează intens pe șantierele deschise de Consiliul Județean Buzău. Spitalul Brătianu este aproape gata, drumurile județene sunt în lucru, iar celelalte investiții își continuă cursul.

De curând, președintele Consiliului Județean Buzău a făcut o vizită la șantierul deschis pe strada Horticolei, la numărul 56, acolo unde se construiește o sală multifuncțională cu gradene și funcțiuni conexe pentru persoanele cu dizabilități.

Beneficiarul ei este Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău, iar finanțarea este asigurată de Compania Națională de Investiții.

De asemenea, clădirea CȘEI Buzău va fi izolată, în cadrul unui proiect ce vizează „eficientizarea energetică a energetică a Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău – proiect finanțat din fonduri europene.”

Încă două proiecte destinate persoanelor cu nevoi speciale prind contur și se vor finaliza până în toamna acestui an:
✅ Construire sală multifuncțională cu gradene și funcțiuni conexe pentru persoanele cu dizabilități – proiect pentru care am obținut finanțare prin Compania Națională de Investiții
✅ Eficientizarea energetică a Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău – proiect finanțat din fonduri europene.
Oferirea tuturor condițiilor persoanelor cu dizabilități reprezintă o prioritate pentru mine. Este foarte important să le înțelegem nevoile, să-i susținem și să le fim aproape.”, este mesajul postat de președintele Consiliului Județean Buzău pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Cand vor avea un proiect serios si pentru DN 10?, drumul in judetul Buzau este dezastruos comparativ cu cel din jud.Covasna unde se vede interes din partea autoritatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: