SportȘtirile zilei

Sâmbătă, pe stadionul din Crâng | Gloria Buzău întâlnește Concordia Chiajna

După meciul de săptămâna trecută, din „Regie”, împotriva Rapidului, după opt etape SCM Gloria Buzău rămâne în continuare pe podium. Sâmbătă, 28 septembrie 2019, pe fotbaliștii noștri îi așteaptă o nouă provocare, confruntarea de pe teren propriu cu CS Concordia Chiajna, în etapa a 9-a a Ligii a 2-a. Partida se va disputa pe stadionul „Gloria”, începând cu ora 11:00.           

Echipa buzoiană mizează mai mult ca oricînd pe prezența suporterilor și pe sprijinul acestora. În acest sens, SCM Gloria Buzău anunță punerea în vânzare a abonamentelor și a biletelor pentru meciul de sâmbătă.

Prețurile abonamentelor sunt următoarele:

Peluze: 70 lei (sector 17); Tribuna II: 120 lei (sector 25); Tribuna I: 150 lei (sector 6); Tribuna 0: 200 lei (sector 6)

Comanda și ridicarea abonamentelor se pot face doar în data de 27 septembrie 2019. Atenție! Nu se eliberează abonamente în ziua partidei! Spectatorii care doresc să achiziționeze abonamente trebuie să semneze un acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în momentul ridicării acestora.

De asemenea, pentru această partidă, clubul pune la dispoziția spectatorilor următoarele categorii de bilete:

Peluze: 5 lei; Tribuna II: 8 lei; Tribuna I: 10 lei; Tribuna 0: 15 lei.

Biletele se pot achiziționa vineri și sâmbătă de la următoarele case de bilete:

–           Poarta principală de acces în Parcul Crâng – 2 case (o casă deschisă vineri între orele 10.00 – 18.00, cu 2 operatori; ambele deschise în ziua meciului, între orele 08:00 – 11:00, cu 4 operatori)

–           Poarta 1 (Piața Crâng) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 08:00 – 11:00)

–           Poarta 2 (Electrica) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 08:00 – 11:00)

–           Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău –  o casă (deschisă zilnic între orele 10.00 – 22.00)

Biletele (nu și abonamentele!) pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la porțile de intrare în stadion cu biletele printate, având codul de bare vizibil în bune condiții pentru a fi citit de terminalele de acces.

    „Pentru îmbunătățirea desfășurării evenimentelor sportive care se vor desfășura la stadionul „Gloria” Buzău, dorim să informăm publicul asupra unui set de măsuri organizatorice necesare.

                Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor. Intrarea va fi permisă pe următoarele porți:

Poarta 1 (Piața Crâng) : Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.2

Poarta 2 (S.C. Electrica): Acces Peluza nr.2; Acces Tribuna nr.2

      Poarta 3 (Stadion „Metalul”): Acces galeria echipei oaspete; Acces persoanele cu dizabilități

      Poarta 4 (Pădure Crâng): Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.0; Acces Tribuna VIP nr.1; Acces Tribuna VIP nr.2; Acces Presă (numai pe baza ecusonului de acreditare de culoare albastră); Acces galeria echipei gazdă.

                Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceștia să fie însoțiți de un adult.”, se arată în comunicatul transmis de clubul din Crâng.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: